Facebook Toestaan Niet toestaan

DIOS DS1 – Stompwijk ’92 1

2 februari 2020 10:45

Rina van den Bosch

Na een week rust gehad te hebben werd er vroeg naar Den Hoorn afgereisd. De tegenstander stond tweede, maar het is niet zo dat je gelijk moet denken dat je die wedstrijd gaat verliezen.

Er wordt daar in een “zeer gehorige” ballonhal gespeeld en dat is niet echt lekker qua alle geluiden die je constant hoort.De eerste helft werd er best goed gespeeld: wel weer een groot aantal kansen gemist en af en toe verdedigend niet zo sterk. Tussenstanden 1-0, 1-1, 1-2, 2-2, 2-3, 3-3, 4-3, 4-4, 5-4, 6-4, 7-4, 7-5, 7-6, 7-7, 8-7, 8-8, 9-8, 10-8, 11-8, 11-9, 12-9 12-10 en helaas binnen 1 minuut tijd voor de rust door onoplettendheid werd het 14-10. De snelle breaks van de tegenstander deden onze dames een aantal keren de das om.

Praatje door de coaches in de rust, er werden wat zaken doorbesproken en daar moesten de dames mee aan de slag. Helaas werden de aanwijzingen door een aantal niet opgevolgd: DIOS liep steeds verder uit en na 10 minuten in de tweede helft was er nog maar 2x gescoord door Stompwijk.Er werden veel aanvallen niet goed afgerond (ook veel houtwerk geraakt) en ook verdedigend liep het totaal niet lekker. Ook werd er weer vaak niet goed gekeken naar vrijstaande medespeelsters, daar moet wel aan gewerkt worden. De tegenstander was ook veel feller en speelde sneller dan wij.Veel meer woorden maak ik er niet aan vuil, want de eindstand van 25-14 (maar 4 doelpunten in de tweede helft gemaakt) zegt genoeg…

Deze wedstrijd maar gauw vergeten en a.s. donderdag spelen wij om 20.00 uur thuis tegen dezelfde tegenstander voor de Jan Almacup. Dames revanche???
Dan zondag ook  een thuiswedstrijd tegen Veneco/Velo DS4.

Graag zien de dames weer een goedgevulde tribune, want ze kunnen wel supporters gebruiken!