Inschrijven Binnensporten

Inschrijven Binnensporten

Inschrijfformulier Binnensport

blijft geldig tot donderdag, 01 juli 2021.

Na het invullen van het inschrijfformulier ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Ondertekenaar gaat akkoord met het afschrijven van de contributie voor het eerste verenigingsjaar. Ondertekenaar verklaart ook bekend te zijn en akkoord te gaan met de huisregels en het privacystatement van Stompwijk '92. Daarnaast ga je ermee akkoord om vrijwilligerstaken voor de vereniging te verrichten. 


Een opzegging van het lidmaatschap moet vóór 1 mei van het lopende seizoen worden ingediend via het opzegformulier. Als je na deze datum opzegt, maar nog wel voor 1 september, dien je een boete te betalen van 35 EUR. Als je opzegt na 1 september ben je voor het gehele seizoen de volledige contributie weer verschuldigd.
Het bestuur kan op verzoek besluiten dat een lid in bijzondere gevallen geheel of voor een gedeelte vrijgesteld wordt van het betalen van de contributie.

U behoeft hier niets in te vullen

U behoeft hier niets in te vullen

U behoeft hier niets in te vullen

Bij onze vereniging is het verplicht om één of meer vrijwilligerstaken te verrichten. Zodra de inschrijving gereed is wordt u hiervoor benaderd. Ik ga hiermee akkoord

De contributie voor de vereniging wordt jaarlijks vastgesteld. Met de ondertekening van deze machtiging gaat u ermee akkoord dat de vereniging jaarlijks de contributie (en evt. bondskosten) d.m.v. automatische incasso van uw rekening afschrijft.

Tenaamstelling van het door u opgegeven rekeningnummer

Ik ga akkoord met automatische incasso; ik ben bekend met de huisregels van Stompwijk'92; ik ga akkoord met de regels t.a.v. privacy van gegevens die door Stompwijk'92 worden gehanteerd.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!