Hard werken levert Stompwijk weer een overwinning op!

Datum

12 oktober 2019 10:30

Accommodatie

Onbekend

Vanmorgen staat er een wedstrijd tegen RCL 7G in Leiderdorp op het programma. Het motregent een beetje maar dat maakt de spelers niet veel uit. Ze beginnen meteen met inspelen. Quinn is vandaag de keeper en ze doen aardig wat pogingen om de bal langs hem in de goal te krijgen voordat de wedstrijd begint.

Als de wedstrijd begonnen is, blijkt al snel dat de twee teams aardig aan elkaar gewaagd zijn. Al vlak na het startsignaal krijgt Stompwijk een kans maar die bal mist het doel van RCL. Niet veel later krijgt Stompwijk weer een kans en maakt Ruben het eerste doelpunt en zet daarmee de score op 0-1. Er wordt vooral gespeeld op de helft van RCL en niet veel later scoort Faya dan ook het 2e doelpunt. Daarna volgt nog een kans voor Stompwijk maar die bal mist de goal. Als Sam vervolgens kans ziet om de bal op doel te mikken, zorgt hij voor een tussenstand van 0-3. Quint heeft voor de wedstrijd aangegeven dat hij 3 doelpunten wil maken en wil proberen om nu zijn eerste te maken maar die bal gaat naast het doel. Stompwijk voetbalt lekker fanatiek en Ruben maakt weer een doelpunt en zorgt zo voor 0-4. Hij maakt een doelpunt vanuit een corner. RCL laat het er niet bij zitten en de aanmoediging van de ouders zorgt ervoor dat zij ook hun 1e doelpunt in deze wedstrijd maken. Er volgen nog een aantal pogingen van RCL om de achterstand wat in te halen maar het blijft bij pogingen. Dan heeft Faya weer een mooie actie en zorgt zij voor 1-5. Vlak voor rust maakt RCL nog een doelpunt en met een tussenstand van 2-5 hebben de spelers even rust.

Als de 2e helft weer begint wordt er ook meer op de helft van Stompwijk gespeeld en volgt er een doelpunt van RCL: 3-5. Faya maakt er vervolgens weer 3-6 van. Niet veel later scoort Sam nog een keer en maakt Quint zijn 1e doelpunt deze wedstrijd. De tussenstand is daarmee 3-8. Dan komen er weer 3 doelpunten van RCL dit zorgt voor een leuke afwisselende wedstrijd en een tussenstand van 6-8. Het afsluitende doelpunt is van Eloy en daarmee zorgt hij voor een eindstand van 6-9. Een leuke wedstrijd waarin beide teams hard gewerkt hebben!