Stompwijk '92 DMW1 1 - Foreholte 1

8 september 20:30  Deze avond spelen we de eerste wedstrijd na de zomervakantie én na de hele lange periode van gedwongen thuiszitten en we hebben er zin in. We hebben de corona-maatregelen goed bestudeerd en aangezien we niet mogen zingen of schreeuwen heeft Marja ons d.m.v. een filmpje in de groepsapp een yell in gebarentaal geleerd: “sportieve handbal wedstrijd”.meer »

Recreanten 1 – ROAC: 12-21

20 februari 13:00  Een leuke combinatie van cijfers maar helaas geen 2 behaaldepunten. Ondanks het verlies hadden we wel wat te vieren:meer »

WHC (Wings-Hermes Combinatie) – Stompwijk recreanten 1: 10-9

7 februari 13:00  Voor de verandering begin ik dit verslag eens met de 2e helft: die hebben we nl. gewonnen met 2-5!!meer »

Stompwijk recreanten 1 – Gemini 2: 19-14

23 januari 13:00  Met slechts 1 afzegging van Saskia hadden we weer een volle wisselbank.

Savosa 1 – Stompwijk recreanten 1: 10-15

8 januari 19:30  oor onze 1e wedstrijd in het nieuwe jaar reden we ruim 50 km. via de verlengde A4 naar sporthal Aksent in Barendrecht. De navigatie werkte feilloos en dankzij onze vroege verzameltijd hadden we nog tijd voor koffie!!!!

Stompwijk 1 - TOGB 2 (DMW)

21 november 19:15  Het was een wedstrijd waarin we veel tegendoelpunten moesten incasseren. Het scoreverloop is niet helemaal meer te traceren in de administratie, we misten natuurlijk ook coach Ria op de bank die ergens ver weg lekker van het zonnetje geniet.

Stompwijk 1 – EHC 1 (DMW)

7 november 19:15  Met een ingetapete Lenie op doel en een aantal nieuwe gezichten bij EHC tegenover ons begonnen we met het winnen van de toss deze wedstrijd.

Recreanten Stompwijk 1 – Schipluiden

9 oktober 19:15  Ook op deze woensdag werd de buienradar weer veelvuldig geraadpleegd. Diverse appjes over het wel of niet doorgaan van deze wedstrijd werden verstuurd met als resultaat dat we om 20.30 u. op een nat veld aanwezig waren.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!