Facebook Toestaan Niet toestaan

Hercules DS3 - Stompwijk '92 DS1

8 maart 2020 14:30

Rina v.d.Bosch

Na twee zondagen geen wedstrijd gehad te hebben vertrokken onze dames naar Delft voor de wedstrijd tegen Hercules. De vorige wedstrijd tegen hun werd verloren met 19-22 dus tijd voor revanche.

Het eerste doelpunt was voor Hercules en in de eerste 5 minuten werden drie breaks van onze kant helaas niet benut. Desondanks wisten onze dames later toch te scoren en  stonden ze op een gegeven ogenblik met 1-7 voor.
Er zaten leuke aanvallen tussen, de verdediging stond goed en onze keepster was lekker op dreef. Zeker met het houden van penalty’s: er zijn er totaal 3 gestopt, toppie!
Met tussenstanden 2-7, 2-8, 2-9, 3-9, 3-10, 3-11, 3-12 werd de ruststand 4-12.
Na de rust bleven onze dames gefocust en scoren, ook de tegenstander wist verschillende keren het doel te vinden.
De meeste speelsters stonden vaak op een andere plek en over het algemeen ging dat best goed, het is even wennen soms. Het leuke is dat iedereen deze wedstrijd heeft gescoord vanaf alle posities.
Het meegekomen publiek heeft een leuke wedstrijd gezien die uiteindelijk resulteerde in een dik verdiende overwinning van 11-24.
Meiden ga zo door, jullie zitten in een stijgende lijn: 2 plaatsen opgeschoven naar boven met nog 3 zaalwedstrijden te gaan.
Aankomende zondag spelen onze dames thuis tegen Foreholte om 13.15 u., dit team staat bovenaan, dus kunnen ze alle support goed gebruiken.