Facebook Toestaan Niet toestaan

Stompwijk ’92 DS1 – Saturnus ’72 DS1

12 januari 2020 12:00

Rina van den Bosch

De uitwedstrijd was met 1 doelpunt verschil verloren dus de dames waren erop gebrand dit recht te zetten.

Balsponsor deze wedstrijd was Scheria Versdienst, waarvoor hartelijk dank!
De tribune was goed gevuld, dat is ook altijd erg leuk voor onze dames.
In het begin van de wedstrijd was het een beetje zoeken geblazen: op de tribune zat hulpcoach/trainer Paul onze dames ook flink aanwijzingen te geven.
Met tussenstanden 0-1, 1-1, 1-2, 2-2, 2-3, 2-4, 3-4 4-4 kwam de wedstrijd lekker op gang. Het doel werd vaker gevonden en met reddingen van de keepster en een goed staande verdediging kwam Stompwijk terug en bleef tot de rust met de stand 12-8 voor staan.
In de rust deed Paul het woord, in overleg met Ed en Coen, en legde verschillende zaken uit waar ze aan moesten werken in de tweede helft..
Verdedigend werden deze aanwijzingen in het begin niet helemaal goed opgevolgd, maar later ging het weer beter lopen. Het kleinste verschil was drie doelpunten, het grootste verschil zes doelpunten in ons voordeel.
De eindstand was 25-20, dus weer 2 punten in de pocket!
Het was  weer een hele leuke wedstrijd om naar te kijken: complimenten aan het hele team en de keepster die een aantal fantastische reddingen had.
Dinsdagavond wordt de wedstrijd tegen ODIS om 19.30 u. ingehaald, daar was de scheidsrechter de vorige keer niet komen opdagen door een blessure.
Dan komende zondag om 12.00 u. uit tegen Westlandia.