Jubileumfeest - Stompwijk'92

Jubileumfeest

Jubileumfeest

Jubileumjaar Stompwijk’92 feestelijk afgesloten

Ben je op zoek naar de foto's, klik dan HIER

Afgelopen zaterdag, 28 oktober, heeft Stompwijk’92 het jubileumjaar afgesloten.

Nadat de sporthal op vrijdag en zaterdag was getransformeerd in een prachtige feestzaal werden
alle genodigden op zaterdag avond welkom geheten door een delegatie bestaande uit erevoorzitter, Jan Luiten, vertegenwoordigers van het bestuur en de jubileumcommissie. In een prachtige ambiance werden de gasten onthaald op de nodige hapjes en drankjes.

Mevr. Nadine Stemerdink, Wethouder Sport van de gemeente Leidschendam-Voorburg feliciteerde de vereniging met het 25-jarig jubileum en reikte het eerste exemplaar van het jubileumboek uit aan Jan Luiten.


Ze benadrukte dat de contacten tussen de gemeente en Stompwijk’92 altijd goed zijn geweest en prees de wijze waarop de vereniging zich al 25 jaar manifesteert. Al moest zij wel erkennen dat de afstand af en toe een uitdaging vormde. Om dit te illustreren vertelde ze dat ze op de fiets was gekomen vanuit Voorburg en dat deze rit wel was tegengevallen.

Jan Luiten schetste aan de aanwezigen hoe Stompwijk in 1992 is opgericht en hoe roerig de beginperiode van Stompwijk ’92 is verlopen. Hij benadrukte dat de vereniging  was ontstaan dankzij een intense samenwerking tussen alle verenigingen die tot Stompwijk’92 zijn gefuseerd. Deze samenwerking tussen de verschillende afdelingen is nog altijd een belangrijke pijler waarom Stompwijk’92 nog altijd succesvol draait.


Ook  dhr Van de Vooren  van de KNVB heeft de vereniging gefeliciteerd met het jubileum. Aangezien de voetbalvereniging al in 1947 is opgericht moeten we nu nog wel  5 jaar wachten, voordat we ook volgens de KNVB een jubileum te vieren hebben. Omdat de KNVB niet met lege handen wilde komen werd als cadeau een vlag overhandigd.

Daarna werd Jan v.d. Bosch benoemd tot lid van verdienste van de KNVB en werden zijn vrouw en hij in de bloemen gezet als dank voor vele jaren inzet voor de vereniging.


Om 9 uur werd het doek in de sporthal omhoog gehaald en kwam het podium met de Booming Piano’s tevoorschijn. Deze hebben voor de aanwezigen een geweldige show opgevoerd. De dansvloer was tot aan de afsluiting goed gevuld.De hele avond werden op een groot scherm foto’s getoond van de afgelopen 25 jaar. Onze dank gaat uit naar Leo Oliehoek voor het samenstellen van deze mooie reportage. In de pauze tijdens de optredens werd de trekking verricht van de jubileumloterij. Martin Bakker mocht een tegoedbon voor de hoofdprijs, i-pad, in ontvangst nemen.
Willem Luiten sloot de avond af met een woord van dank aan de jubileumcommissie voor het organiseren van de feestavond, Ton Veenhof voor het jubileumboek en Leo Oliehoek voor de foto-presentatie en zijn hulp bij het jubileumboek.Daarna bleef het nog gezellig tot in de kleine uurtjes.

Kortom. Het jubileumfeest van Stompwijk’92 is meer dan geslaagd.  

Ook namens ons hartelijk dank aan de bonnenverkopers, barmedewerkers, de dames die de hapjes hebben bereid, iedereen die heeft helpen opbouwen en opruimen en alle overige leden, vrijwilligers en sponsors die dit jubileum tot een succes hebben weten te maken.

 

De Jubileumcommissie

Amanda, Ankie, Jolanda, Jokelien, Peter, Cock en Marcel 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!