Opening jubileumjaar - Stompwijk'92

Opening jubileumjaar

Opening jubileumjaar

Wat hebben wij genoten!

Afgelopen zondag, 18 september, 2016, was de opening van het jubileumjaar. Dit vond plaats na de derby Stompwijk ’92 – SJZ, die met 3-1 gewonnen werd. Wat een goed begin was van deze middag. Wethouder Nadine Stemerdink opende met een mooie felicitatie naar onze vereniging waarna de lipdup werd gepresenteerd! Dit filmpje is vanaf deze week ook op de facebook te vinden. Daarna werden ballonnen opgelaten en werden de 50 kids opgewarmd met een warming-up verzorgd door Laura Oliehoek en Rachelle Lelieveld.

Hierna volgde het startschot en werden er een uur lang rondjes gelopen om het voetbalveld, het handbalveld en via de parkeerplaats weer langs alle toeschouwers! Joris Disseldorp en Tim van Rijn verzorgden het commentaar en interviewden een aantal van onze jongste deelnemers. Zo was het opvallende dat de dames van het B-handbal team goed vertegenwoordigd waren met 9 meiden. Ook Tim Koot viel op doordat hij zijn rondjes met een een-wieler aflegde. Helaas waren er niet genoeg prijzen voor alle deelnemers, maar natuurlijk zijn alle deelnemers toppers!

De volgende deelnemers zijn in de prijzen gevallen:

  • Roos vd Bos heeft het meeste geld opgehaald, wel €298,0
  • Gijs Ammerlaan viel in de prijzen voor de meeste rondjes, wel 20 rondjes!
  • Quinten v Santen, Yaro Osinga en Jayden Muusers waren onze jongste toppers van 4 jaar oud! Ook zeker een prijs waard.
  • Leander Lelieveld liep deze sponsorloop mee in een heel mooi pakje, waarmee hij de prijs oor best verkleedde loper mee verdiende!

Uiteindelijk heeft iedereen zijn sponsorformulier weer terug gekregen om het geld dat is opgehaald te verzamelen. Komende woensdag wordt een lijst gepresenteerd met daarop alle deelnemers, het aantal gelopen rondjes en het geld dat zij hebben opgehaald. Deze lijst zal ook terug te vinden zijn op  www.stompwijk92.nl . Wel is er een eerste schatting gemaakt, deze kwam uit op €1800,-! Hier zijn wij al onwijs trots op en doordat sommige mensen hun formulier nog niet hadden ingeleverd kan dit bedrag alleen nog maar hoger worden, onwijs bedankt! En natuurlijk ook alle vrijwilligers, sponsoren en toeschouwers willen wij bedanken voor de geslaagde middag.

Groetjes,

De evenementencommissie  26 oktober 2017 bestaat Stompwijk ’92 25 jaar! 


Dat moet natuurlijk groots gevierd worden. Gedurende het aankomende jaar zullen daarom verschillende activiteiten plaats vinden om dit mooie jubileum niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. We trappen dit feestjaar af op 
18 september om 16:30 op sportpark de Meerhorst. We zullen beginnen met een feestelijke opening met onder andere een ballonnen oplaat wedstrijd. Daarna zal het startschot van de sponsorloop klinken. Het geld dat bij de sponsorloop wordt opgehaald zal gebruikt worden voor het organiseren van activteiten tijdens het jubileumjaar. Wat deze activiteiten allemaal zijn houden we nog even geheim, maar dat het jublieumjaar groots zal worden afgesloten moge duidelijk zijn!


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!