Wat gaat niet door?

Wat gaat niet door?

ZZ 2021 is ook van de baan

Helaas is het door de huidige situatie niet verantwoord om de aankomende editie van ZZ door te laten gaan. Na lang nadenken en verschillende overleggen zat er niets anders op om ZZ-editie 2021 af te gelasten. We gaan er van uit dat iedereen vol in training gaat voor het toernooi van 2022.

Stay safe en tot de volgende editie!

Groetjes,
Organisatie ZZ


Geen Meerhorstloop 2021

Ja helaas de Meerhorstloop ontkomt ook niet aan de corona crisis. Jammer voor zowel de lopers als de enthousiaste vrijwilligers.

Gezien de huidige situatie waarbij het complete uitgaans en verenigingsleven helemaal stil ligt, en de verwachting dat de situatie in de winter niet veel beter zal worden lijkt het ons het beste gelijk de knoop door te hakken, en de loop voor 2021 te schrappen. Ook al zullen de maatregelen mogelijk weer verlicht worden zien we een loop met inschrijving en een bakje vooraf, gezamenlijke start en nazit in de kantine niet gebeuren. En dit is toch waar het om draait bij de Meerhorstloop. Wat is het zonder een kop erwtensoep na afloop voor vrijwilligers en deelnemers en misschien nog een biertje. Hopelijk volgend jaar want we missen het gezamenlijk sporten en alle sociale contacten die erbij horen wel.

Houd moed blijf gezond en hopelijk tot 2022.
Namens de organisatie: Tino Verburg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!